Φωτογραφία ανέβασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου topless στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας άφησε άφωνους! 

Το διάστημα της καραντίνας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου -που είναι και λάτρης των social media- έκανε μια αισθητική αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός έχασε επτά κιλά και πλέον αισθάνεται πιο… ελαφριά. Το σώμα της είναι καλλίγραμμο και πιο αδύνατο από ποτέ, αν και όπως έχει πει κι η ίδια καταδικάζει το body shaming. Ωστόσο, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει μερικά κιλά για να αισθάνεται η ίδια πιο όμορφα με τον εαυτό της και το σώμα της.

Η αλλαγή της αυτή είναι εμφανής και μέσα από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τραβώντας τα βλέμματα των followers της. Μάλιστα, ποζάρει στον φακό του συζύγου της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου topless και μπορούμε να πούμε πως φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, η γνωστή ηθοποιός από τη μέση και πάνω είναι γυμνά, ενώ το βλέμμα της είναι ιδιαίτερα διαπεραστικό και έντονο.

Την εν λόγω φωτογραφία τράβηξε ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται ιδιαίτερα με τη φωτογραφία, όπως έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ η ίδια έκανε το μοντέλο του.

Με το ανέβασμα της φωτογραφίας αυτής τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της “έπεσαν βροχή”, γράφοντας τα καλύτερα λόγια για την αισθητή αυτή αλλαγή που έκανε η ηθοποιός στο σώμα της εν μέσω καραντίνας.

Δες κι εσύ την φωτογραφία αυτή: 

Δες ακόμα όλα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά τη διάρκεια της καραντίνας:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της εν μέσω καραντίνας

Photo: Instagram/ penelopeanastasopoulou