Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα είναι άραγε ο νονός της κόρης του Πετρούνια; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο χρυσός Ολυμπιονίκης. 

Το ζευγάρι, που πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, απολαμβάνει μαζί την κάθε στιγμή, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία». Όμως, ποιος θα τη βαφτίσει; Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση;

Τον ξέρουμε όλοι, τον έχουμε αγαπήσει, γιατί μέσα από τα τραγούδια του μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφα. Το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου μας κράτησε συντροφιά μέσα από την εκπομπή που παρουσίασε, κατά την οποία έγινε και η μεγάλη αποκάλυψε.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος χθες μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, αποκάλυψε ότι θα βαφτίσει την κόρη του.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Χρήστος Μάστορας μέσα από την εκπομπή του στο Mega συνδέθηκε μέσω Skype με τον γνωστό αθλητή και έκανε την αποκάλυψε εκεί που δεν το περιμέναμε.

«Το βαφτιστήρι μου! Για όσους δεν το ξέρουν το αποκαλύπτω στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, τονίζοντας πως «Είναι ένα φανταστικό πλάσμα που έχει πάρει από τον μπαμπά». Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνέχισε κι αυτός με τη σειρά του, λέγοντας πως «Ελπίζουμε πως το λαδάκι θα φέρει την τύχη και το ταλέντο, ελπίζω να πάρει το ταλέντο που έχεις στο τραγούδι σε οποιονδήποτε τομέα».

Πόσο όμορφο να επισφραγίζεται μια τέτοια δυνατή φιλία με αυτόν τον τρόπο;!

Ευχόμαστε να είναι καλό το λάδι που θα βάλει ο αγαπημένος μας Χρήστος Μάστορας.

Δες ακόμα:

Όσα είπαν Πετρούνιας- Μιλλούση στο «Ενώπιος Ενωπίω» (Video)