Είναι γεγονός! Παίκτες που αποχώρησαν απ’ το MasterChef επιστρέφουν ξανά και μάλλον αυτή η ανατροπή δεν αρέσει πολύ στους συμπαίκτες…

Κι ενώ η Γωγώ έφυγε κακήν κακώς απ΄το παιχνίδι, βρίζοντας τους συμπαίκτες της, θα επιστρέψει ξανά! Καθώς παίκτες που αποχώρησαν απ’ το MasterChef επιστρέφουν στο παιχνίδι. Και φυσικά δεν θα επιστρέψει μόνο η Γωγώ αλλά ακόμη 6 παίκτες!

Και οι 6 παίκτες που αποχώρισαν απ’ το MasterChef δεν θα συμμετέχουν όλοι ξανά αλλά θα διαγωνιστούν μεταξύ τους προκειμένου να κερδίσουν και πάλι μια θέση στο MasterChef!

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; Η Γωγώ, η Μάγκυ, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Μάριος Βραχάτης, η Νικολέτα Ταβουλάρη, ο Βασίλης Χατζόπουλος και ο Κωνσταντίνος Σεφερίδη.

Και όπως όλα δείχνουν θα βγουν τα μαχαίρια στο MasterChef και όχι για καλό σκοπό…Οι 9 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι δεν φάνηκε να χαίρονται ιδιαίτερα με αυτήν την επιστροφή…και ειδικά όταν είδαν τη Μάγκυ.

Να σημειωθεί ότι η Μάγκυ Ταμπακάκη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς απ΄το παιχνίδι καθώς ο γιος της αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες που αποχώρησαν απ’ το MasterChef έρχονται για να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στον διαγωνισμό!