Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram, αφού η Σάρα Κόνερ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες ο ηθοποιός, ο οποίος κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Σάρα Κόνερ.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από instastories, αποκαλύπτοντας το όμορφο γεγονός.

Ο γνωστός ηθοποιός ζει με τη σύντροφό του στο Los Angeles και απέκτησαν στις 12 Ιουνίου τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα θα πάρει το όνομα Απόλλωνας.

Για το ευχάριστο αυτό γεγονός ο ηθοποιός ενημέρωσε του φίλους του στα social media από την πρώτη κι όλας στιγμή που έφτασαν στο μαιευτήριο, μη ξεχνώντας τους followers του.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο μπαμπάς του μικρού τρισευτυχισμένος, αποκαλώντας τον γιο του που μόλις γεννήθηκε baby Apollo και φυσικά δεν να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Μάλιστα, ανέβασε κι ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς του. Το χαμόγελο φυσικά και δεν μπορεί να σβήσει απ’ το πρόσωπό του.

Να θυμίσουμε, ακόμα, πως πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι με τη σύντροφό του περιμένουν αγόρι και είχε γράψει χαρακτηριστικά «Τελική αντίστροφη μέτρηση! Σε λίγο καιρό αυτό το δωμάτιο θα γεμίσει χαρά, χαμόγελο και μαγεία από το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Σε περιμένουμε μικρέ πρίγκιπα Βασιλόπουλε».

Τους ευχόμαστε φυσικά τα καλύτερα και αν τους ζήσει!