Παρουσιάστρια ραδιοφώνου γέννησε στον αέρα πρωινής εκπομπής

LIKE US ON FACEBOOK

Όσο περίεργο και να ακούγεται, είναι αλήθεια! Παρουσιάστρια ραδιοφώνου γέννησε στον αέρα, αποφασίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τους ακροατές της, οι οποίοι ήταν στο πλευρό της καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τι ακριβώς έγινε;

Πιο συγκεκριμένα, η Cassiday Proctor, ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής «Spencer’s Neighbourhood» και παρουσιάστρια, γέννησε στον αέρα όταν έσπασαν τα νερά δύο εβδομάδες νωρίτερα, καθώς ήταν στη δουλειά.

Παρά το γεγονός πως η γέννα θα ήταν δύσκολη και θα απαιτούσε καισαρική τομή, η Cassiday Proctor ήταν σίγουρη πως οι ακροατές της θα την άκουγαν και δεν θα έχαναν λεπτό από την εκπομπή της.

Αφού έλαβε άδεια από το νοσοκομείο, ζήτησε από έναν υπάλληλο νοσοκομείου να έχει μαζί του ένα τηλέφωνο, ώστε οι ακροατές της να ακούσουν την ίδια και τον άντρα της να καλωσορίζουν το παιδί τους κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής.

«Έρχεται!», έλεγε με ενθουσιασμό ο άντρας της.

Μιλώντας για την εμπείρια της, η Cassiday είπε στο KSDK πώς πέταγε στα σύννεφα.

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν νευρική κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της γέννας του γιου της, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Για το μόνο κομμάτι που ήμουν νευρική ήταν για τη γέννηση του παιδιού μου».

Thanks @ksdknews for visiting today!

A post shared by Cassiday Proctor (@radiocassiday) on

Όσον αφορά το όνομα του μωρού, αυτό θα είναι Jameson, αφού επιλέχθηκε και με τη βοήθεια του ακροατηρίου. Σύμφωνα με την ίδια την ραδιοφωνική παραγωγό, από τα 400 ονόματα που δέχθηκαν εκείνη και ο άντρας της, κάποια από αυτά ήταν καλές επιλογές, αλλά άλλες τύπου «Fredbird» και «Stan the Man» δεν είχαν καμία πιθανότητα!

Having a pretty great Wednesday….

A post shared by Cassiday Proctor (@radiocassiday) on

Ο συμπαρουσιαστής της Spencer Graves είπε στον Independent:

Η Cassiday τους είχε όλους στο πλάι της σ’ όλο αυτό το ταξίδι της εγκυμοσύνης

Sleepy little man.

A post shared by Cassiday Proctor (@radiocassiday) on

Έχει ξανασυμβεί

Ο Jameson δεν είναι το πρώτο παιδί που έχει γεννηθεί στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής.

Σύμφωνα με τον Graves, και η σύζυγος ενός πρώην παρουσιαστή γέννησε στον αέρα. Και, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή τους δεν είναι η μόνη που έχει δείξει στον αέρα γέννηση μωρού, «σίγουρα είναι το μοναδικό ραδιόφωνο που το κάνει για δεύτερη φορά».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved