Το Σάββατο 30 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου στο «Καλύτερα δε Γίνεται», μιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού για τη Eurovision και πολλά ακόμα. 

15 χρόνια μετά την εμφάνισή της και την πρωτιά της Ελλάδας στην Eurovision η Έλενα Παπαρίζου στο «Καλύτερα δε Γίνεται» μίλησε με τη Ναταλία Γερμανού για την ημέρα του τελικού του 2005 και τα συναισθήματά της. Η Έλενα Παπαρίζου τότε ήταν μόλις 23 ετών κι όπως είναι λογικό ο φόβος και το άγχος την είχαν κυριεύσει.

Με την εμφάνισή μου στη Eurovision, ένιωθα ότι κρατούσα την ευθύνη όλων μας και τότε ήμουν και πολύ μικρή, 23 ετών! Ήμουν ένα στρατιωτάκι με φόβο, σεβασμό, ταπεινότητα, χαρά και ενθουσιασμό! Έχω ξεχάσει ότι έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια και το κατάλαβα την ημέρα της γιορτής μου Αισθανόμουν πως έρχομαι για να παλέψω. Γιατί όπως είχε πει και ο Χρήστος Δάντης, πόσο κρίμα θα ήταν να πηγαίνουμε με ένα τραγούδι που λέγεται “My Number One” και να βγούμε τελευταίοι 

Η γνωστή και πετυχημένη τραγουδίστρια ανέφερε, ακόμα, πως την πρώτη φορά που είχε ανέβει στη σκηνή, ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήμουν σαν ερωτηματικό, δεν μπορούσα να χαλαρώσω. Είχα εξαντληθεί θυμάμαι με τις συνεντεύξεις και όλα αυτά.

Η Ναταλία Γερμανού δε θα μπορούσε, όμως, να μην ρωτήσει την Έλενα Παπαρίζου ποια άλλη συμμετοχή στη Eurovision περίμενε και θα ήθελε να είχε κερδίσει με την τραγουδίστρια να απαντάει αμέσως πως ήθελε πάρα πολύ η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το «Fuego», εκπροσωπώντας την Κύπρο, να είχε κερδίσει.

Έλενα Παπαρίζου και Ναταλία Γερμανού δε θα μπορούσαν φυσικά να μην αναφερθούν και στο νέο τραγούδι της Έλενας που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και το γεμάτο χορό video clip.

Δες ακόμα:

Όλοι μιλούν για την ερωτική εξομολόγηση της Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη