Μπορεί για ένα διάστημα να το κράτησαν κρυφό. Μπορεί ν’ απέφευγαν κοινές εμφανίσεις. Μπορεί στη συνέχεια, να απέφευγαν τα φλας των φωτογράφων. Αλλά το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και πλέον το “φωνάζει” κι από μόνο του. Παπαγεωργίου και SNIK χορεύουν, τραγουδούν και φιλιούνται. 

Όχι, αυτή τη φορά δεν υπήρχαν παπαράτσι κρυμμένοι για να πάρουν ένα κλικ. Αυτή τη φορά, τα δημοσίευσαν οι ίδιοι στα social media. Παπαγεωργίου και SNIK είναι full in love κι έχουν κάθε λόγο για να το γιορτάζουν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε τα 32 της χρόνια την Τετάρτη και το γιόρτασε με τους αγαπημένους της ανθρώπους, μεταξύ των οποίων, είναι και ο SNIK.

Και πλέον, ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες και stories μαζί. Και ήταν τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα που είδαμε. Με αφορμή, τη συγκεκριμένη μέρα, λοιπόν, ο SNIK ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να της ευχηθεί “χρόνια πολλά” και… διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία και με τους δύο από το Μιλάνο, όπου είχαν ταξιδέψει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM.

https://www.instagram.com/p/B8M79rIHe8O/

Μετά από αυτό το post… κι αφού έγινε η αρχή ανέβασε μερικά stories με την αγαπημένη του να τον φιλά, να χορεύει για τα μάτια του και μόνο… και να γιορτάζει τα γενέθλια της!

 

 

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως, από τη μεριά της ανέβασε τη δική το δικό της story μαζί με τον SNIK, γράφοντας “You know what it is”.

Παπαγεωργίου και SNIK

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να γιορτάσει τα 32 της χρόνια, γεμάτη από αγάπη κι ευτυχία!

Να σημειώσουμε επίσης, πως οι φήμες θέλουν το μοντέλο και κριτή του GNTM να είναι έγκυος… με τη χθεσινή της εμφάνιση (με το φούτερ) να φουντώνει ακόμη περισσότερο αυτές τις φήμες.

Ωστόσο, πρόκειται απλώς για εικασίες, οι οποίες δεν βασίζονται και πουθενά.

Εμείς πάντως ευχόμαστε σε αυτό το κορίτσι κάθε καλό!

Δες κι αυτό:

12+1 λόγοι που η Έλενα Χριστοπούλου έχει αδυναμία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου