Παντρεύτηκε κρυφά η Έλενα Ράπτη | Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

LIKE US ON FACEBOOK

H Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον σύντροφό της κι εάν δεν το είχε ανακοινώσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ίσως και να μην το μαθαίναμε ποτέ.

H Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον εκλεκτό της καρδιάς της και μόνο σήμερα ανέβασε η ίδια τις φωτογραφίες απ’ τον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής της Ν.Δ. ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες, όπου στην πρώτη παίρνουμε μια γεύση και απ’ το νυφικό της που φέρει την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ότι παντρεύτηκε όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ δεν μας αποκάλυψε ούτε το όνομα, αλλά ούτε και το πρόσωπο του συζύγου της.

Ολόκληρη η ανάρτησή της αναφέρει: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) στις

Οι επόμενες φωτογραφίες δείχνουν και τις μπομπονιέρες του ζευγαριού, ενώ τη φωτογραφία των νεόνυμφων αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του και ο οίκος Celia Kritharioti.

Εμείς τους ευχόμαστε με τη σειρά μας να ζήσουν και να είναι όλες τις μέρες του κοινού τους βίου όσο ευτυχισμένοι ήταν και στον γάμο τους.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved