Παντρεύτηκαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου 2018. Τον θρησκευτικό γάμο ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής τους κόρης.

Το διάσημο ζευγάρι είχε παντρευτεί ήδη με πολιτικό γάμο και τώρα ήρθε η ώρα του θρησκευτικού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο.

Η Ιωάννα Μπούκη πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι: «Είναι όλα έτοιμα για το γάμο. Φροντίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βαπτίζεται η Παυλίνα η δεύτερή μας κόρη η οποία μπαίνει πια και επίσημα στον δρόμο του Θεού και με αφορμή αυτό είπαμε κι εμείς να πάρουμε την ευλογία Του. Γιατί καταλαβαίνεις ότι μετά από επτά χρόνια γάμου δεν θα αλλάξει κάτι. Είμαστε ήδη παντρεμένοι με πολιτικό».

Ο Αντώνης Σρόιτερ επέλεξε να φορέσει αυτή τη σημαντική μέρα ένα κοστούμι σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ η Ιωάννα Μπούκη διάλεξε ένα νυφικό λιτό και αέρινο, το οποίο συνόδευε ένα μακρύ πέπλο.

Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν τον γάμο έγραψε ότι: «Σήμερα έχω την χαρά να κάνω νύφη την κολλητή μου».

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Τουτουντζής: Ο make-up artist που κρύβεται πίσω απ’ όλη την ελληνική showbiz