Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη, χωρίς την παρουσία πολύ κόσμου και συγγενών. 

Πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό πως η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος και κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς και πως ο ηθοποιός ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του. Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς σε λίγο καιρό κι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, διανύουν την πιο όμορφη κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, τα νέα γι’ αυτούς είναι συνεχώς ευχάριστα.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ο καρπός του έρωτά τους, παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα με τον κουμπάρο τους, επίσης ηθοποιό, Άγγελο Μπούρα. Ο τελευταίος, όμως, καθώς και η κουμπάρα και δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη πρόδωσαν το γεγονός και αποκάλυψαν στο Instagram τον γάμο του ζευγαριού.

Ο γάμος έγινε στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας, σύμφωνα με τους κουμπάρους.

Ωστόσο, δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κοινές φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη από τον γάμο. Παρ’ όλα αυτά, οι συγγενείς της Λένας Δροσάκη δημοσίευσαν μια εικόνα από τις ετοιμασίες της νύφης, στην οποία βλέπουμε την εγκυμονούσα ηθοποιό να ποζάρει φορώντας το νυφικό της κι είναι πραγματικά πανέμορφη.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και με το καλό να κρατήσουν στα χέρια τους και το μωράκι τους!

Διάβασε ακόμα:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους!

Photo: Instagram/ abourdoumis