Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς περιμένουν την κορούλα τους. Πρώτα όμως… αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Ο “μυστικός” γάμος Μιλλούση-Πετρούνια. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και… κανείς δεν κατάλαβε τίποτα! Ο γάμος Μιλλούση-Πετρούνια πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και επίσημα ανακοινώθηκε.. μια εβδομάδα μετά, δηλαδή, σήμερα!

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες απ’ το γαμήλιο πάρτι που έκανε με τον άρχοντα των κρίκων, ανακοινώνοντας έτσι τον γάμο τους.

«Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα», έγραψε η Μιλλούση στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της, αποκαλύπτοντας έτσι πως ο γάμος έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα!

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους. Η Βασιλική Μιλλούση διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέον και οι δύο μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης τους.

Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι το 2014, ο έρωτάς τους καλά κρατεί, θαυμάζει ο ένας τον άλλον, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, είναι χαμηλών τόνων και πλέον είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν την πιο όμορφη οικογένεια.

Να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας!