Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ενώ διανύουν την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους καθώς περιμένουν και το μωράκι τους!

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, καθώς δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι.

Η Ελένη Χατζίδου τρισευτυχισμένη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε ένα ροζ μίνι φόρεμα με λευκές γόβες και η φουσκωμένη της κοιλίτσα έκανε τη διαφορά και την έκανε ακόμη πιο γλυκιά. Ο γαμπρός με το χαμόγελο στα χείλη φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, μπεζ γιλέκο και μπλε παντελόνι.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Το αγαπημένο σου ζευγάρι θα κάνει και θρησκευτικό γάμο. Και οι δύο ήθελαν να κάνουν παιδί αλλά τελικά αυτό ήρθε ξαφνικά, όπως έχουν αποκαλύψει σε συνέντευξή τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν κοριτσάκι και έχουν ήδη φτιάξει το δωμάτιο της μικρής στα ροζ! Παράλληλα, το ζευγάρι αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στο κοριτσάκι τους.

«Μελίτα-Δήμητρα» θα ονομάσουν το μωράκι τους επειδή Μελίτα τους αρέσει και Δήμητρα είναι το όνομα της μητέρας του Ετεοκλή.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι ένα απ’ τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια | Video