Παναγιώτα Βλαντή και Δάνης Κατρανίδης πρωταγωνιστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Γουίλι Ράσελ! Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι και στην αληθινή ζωή, όμως, τι απαντούν οι ίδιοι;

Παναγιώτα Βλαντή- Δάνης Κατρανίδης ουσιαστικά δείχνουν μέσα απ’ την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν τη συνταγή ενός αταίριαστου έρωτα μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων, ο οποίος, ωστόσο, εξελίσσεται.

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και μια νεαρή κομμώτρια καταλήγουν να ερωτεύονται παράφορα, σ’ ένα έργο με βαθιά κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα.

Και ξαφνικά, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι Παναγιώτα Βλαντή- Δάνης Κατρανίδης είναι ζευγάρι και στη ζωή, εκτός απ’ το θέατρο.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης καλεσμένοι «Στη Φωλιά των ΚουΚου». Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου τους ρώτησε αν τους ενοχλεί που πολλοί συνδέουν την παράσταση με την ζωή τους, με την Παναγιώτα Βλαντή ν’ απαντάει πως δεν τους ενοχλεί και λίγο το διασκεδάζουν όλο αυτό που γίνεται!

Μάλιστα, η ηθοποιός σχολίασε πως είχε απορήσει που δεν τους είχαν ρωτήσει μέχρι εκείνη την ώρα για τις φήμες!

Πολλοί σχολίασαν ότι η αμηχανία τους ήταν έντονη όταν έγινε η επίμαχη ερώτηση απ’ την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά εμείς θα πούμε πως είτε είναι ζευγάρι στ’ αλήθεια είτε όχι, έχουν πολύ όμορφη χημεία και αυτό έχει σημασία!

Διάβασε ακόμα:

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μιλά για το “αθόρυβο” διαζύγιο απ’ τη Φαίη Ξυλά