Παλιός συνεργάτης επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης!

LIKE US ON FACEBOOK

Μ’ έναν παλιό καλό της συνεργάτη συναντήθηκε ξανά στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Τετάρτης! Για ποιον μιλάμε; Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Ελένης ξανά, τουλάχιστον αρχικά ως καλεσμένος! Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του απ’ την «Ελένη», ο ίδιος επέστρεψε στο πλευρό της, όμως, σε πρώτη φάση γύρισε μόνο σαν καλεσμένος!

Και λέμε σε πρώτη φάση, διότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να γυρίσει στην εκπομπή ως κανονικός συνεργάτης και μέλος της ομάδας της παρουσιάστριας.

Στην αρχή της εκπομπής της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη, με πολύ θετική διάθεση κι ένα πλατύ χαμόγελο, καλωσόρισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πλατό.

Η ίδια είπε αρχικά:

Μετά από όχι ένα, όχι δύο, αλλά κάτι μεταξύ δύο και τρία χρόνια εμφάνιση στην εκπομπή κάνει αυτός ο νεαρός… Ρε Δημητράκη μου, έλα να σε δω… Για εμένα θα είσαι πάντα ο Δημητράκης μου. Δίμετρος μεν, κορμάρα δε, αλλά για μένα θα είσαι πάντα ο Δημητράκης μου…

Η Ελένη στη συνέχεια τον αγκάλιασε και τον φίλησε, λέγοντάς του: «Δεν έχεις αλλάξει. Έβαλες μόνο ένα-δύο τατουάζ παραπάνω… Είσαι όπως σε αφήσαμε…».

Απ’ την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στην παρουσιάστρια ότι χαίρεται κι εκείνος που είναι ακόμα ο «Δημητράκης της», χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του που ήταν εκεί! Λέτε να γίνει το comeback;

Λίγο αργότερα, η Ελένη ανέβασε στο Instagram της δύο φωτογραφίες με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γράφοντας στη λεζάντα «Μας έλειψε»:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni … μας ελειψε ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Τονίζεται πως στην πρεμιέρα της Ελένης φέτος είδαμε κι ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να προστίθεται στο πάνελ! Στη ομάδα της είδαμε την Εύη Φραγκάκη! Όπως είπε η παρουσιάστρια, «η Εύη Φραγκάγκη έχει μεγάλη πορεία στην ενημέρωση, που αρχίζουμε κι εμείς σιγά σιγά να θέλουμε να πάρουμε κάτι κι από αυτήν».

Διαβάστε ακόμα:

Η διαφορετική πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved