Παίκτρια του GNTM 2… πρωταγωνίστρια σε ταινία! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά την Καζαριάν…. Ποια παίκτρια του GNTM 2 πρωταγωνιστεί σε ταινία; Η Λυδία Κατσανικάκη!

Κι όμως! Η Λυδία Κατσανικάκη, η παίκτρια από το GNTM  2 που αποχώρησε νωρίς από τον διαγωνισμό, έχει επιστρέψει στη δική της καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

Γνωρίζαμε πως είχε μια καλλιτεχνική φλέβα ενώ συχνά μοιράζεται δουλειές της και στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media της.

View this post on Instagram

What’s your mood? 📸 @bubblyblably

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) on

Κι αυτή τη φορά η παίκτρια του GNTM 2 αποκάλυψε πως πρωταγωνιστεί στην ταινία «Οι Σύγχρονες Αφροδίτες»!

«Οι “Σύγχρονες Αφροδίτες” ξεκίνησαν το ταξίδι τους με δυο συμμετοχές σε διεθνή Φεστιβάλ.

Η επίσημη Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο TISFF… επόμενη στάση στην αγαπημένη μας Κύπρο στο CYIFF.
Καλή μας συνέχεια!!», έγραψε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

View this post on Instagram

🇬🇷🇨🇾🎬 Οι "Σύγχρονες Αφροδίτες" ξεκίνησαν το ταξίδι τους με δυο συμμετοχές σε διεθνή Φεστιβάλ. Η επίσημη Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο TISFF… επόμενη στάση στην αγαπημένη μας Κύπρο στο CYIFF. Καλή μας συνέχεια!!!❤️ The short film "Later Aphrodites" began their journey with two entries to international festivals. The official Greek premiere of the film took place at TISFF … next stop in our beloved Cyprus at CYIFF. Good luck !!!❤️ http://cyiff.cineartfestival.eu/en/later-aphrodites-demeter-stavropoulos-greece-2019-16/ https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Zca6qehuSx8

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) on

Εμείς της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της ξεκίνημα!

Παράλληλα, να σημειώσουμε πως το 21χρονο μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είπε πως δεν παρακολουθεί το GNTM γιατί της δημιουργεί μια ταραχή ενώ σχολίασε και τις FF καθώς και το bullying,που όπως λέει και η ίδια έκαναν στην Ελευθερία.

Δεν παρακολουθούσα το GNTM ούτε όσο ήμουν μέσα, γιατί λίγο συγχυζόμουν. Είχα μια ταραχή. Σε ταράζει αν βλέπεις ένα χάος να εξελίσσεται μπροστά σου και το έχεις ζήσει και εσύ. Το χειρότερο είναι πως δεν δείχνουν τα πάντα, οπότε αν έχει συμβεί κάτι που δεν το δείχνουν, συγχύζεσαι κι άλλο. Οι FF είναι πέντε κορίτσια που έχουν βρει ένα κοινό στοιχείο, αλλά δεν είναι μια γροθιά. Είναι καθεμία για τον εαυτό της. Έζησα στο φουλ το bullying που έκαναν στην Ελευθερία. Συνέβαινε από την πρώτη μέρα και το καταλαβαίναμε όλες. Η καθεμία από τις FF είναι για την πάρτη της. Δεν την ήθελαν την Ελευθερία. Την είχαν δει πολύ νταήδες, σαν να ήταν δικό τους το δωμάτιο

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved