Παίκτρια στο The Voice τραγούδησε ζουλού μαζί με τους κριτές | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ήταν ένα από τα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, αφού κι εμείς ήμασταν ένα βήμα πριν σηκωθούμε από τον καναπέ και χορέψουμε. Παίκτρια στο The Voice τραγούδησε ζουλού και ξεσήκωσε τους κριτές!

Ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό έχουμε δει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Παίκτρια του The Voice τραγούδησε ζουλού και ενθουσίασε κριτές και κοινό. Μια διαγωνιζόμενη ανέβηκε στο stage αλλά οι τέσσερις κριτές δεν γύρισαν την καρέκλα τους κι έτσι δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι.

Κατάφερε, όμως, να τους κάνει όλους να ξεσηκωθούν. Να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί της. Η παίκτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ μετά την ερμηνεία του πρώτου της τραγουδιού, συστήθηκε στους τέσσερις coaches και είπε μεταξύ άλλων ότι τραγουδάει ζουλού.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και της ζήτησαν να τραγουδήσει ζουλού. Και τότε άναψε το κέφι στη σκηνή. Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν ρεσιτάλ.

Χόρεψαν σε ρυθμούς… ζουλού, έκαναν τις δεύτερες φωνές και το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους. Κι εμείς από το σπίτι, όμως, ακούγοντας την νεαρή τραγουδίστρια μας έφτιαξε το κέφι και το σιγοτραγουδούσαμε ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνουμε και… πολλά.

Ήταν η ευχάριστη πινελιά της βραδιάς που κατάφερε να ξεσηκώσει όχι μόνο το κοινό αλλά και τους τέσσερις κριτές, παρ’ όλο που δεν γύρισαν τις καρέκλες τους αρχικά. Μήπως έπρεπε να τραγουδήσει ζουλού από την αρχή για να την περάσουν στο παιχνίδι;

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα την θυμόμαστε!

Δες το video

Δείτε επίσης:

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Μιμήθηκε επτά καλλιτέχνες μέσα σε 2,5 λεπτά! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved