Όταν οι Ισλανδοί σήκωσαν σημαίες και κασκόλ υπέρ της Παλαιστίνης | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Για τους περισσότερους θεωρήθηκε απ’ τις καλύτερες στιγμές της Eurovision στο Τελ Αβίβ, ενώ σε άλλους σίγουρα προκάλεσε μια αμηχανία… Ήταν η στιγμή που οι Ισλανδοί σήκωσαν σημαίες και κασκόλ για την Παλαιστίνη.

Ήταν μια στιγμή που σχεδόν κανένας δεν περίμενε και ένα δυνατό μήνυμα απ’ τους Hatari για την Παλαιστίνη. Συγκεκριμένα, οι Hatari, το rock συγκρότημα απ’ την Ισλανδία κατά τη διάρκεια που ανακοινώνονταν οι βαθμολογίες, όταν οι κάμερες γύρισαν προς τα εκείνους σήκωσαν σημαίες και κασκόλ με τα χρώματα της Παλαιστίνης.

Ήταν μια κίνηση μη αναμενόμενη που οι παρουσιαστές δεν έκαναν κάποιο σχόλιο αλλά το άφησαν να περάσει γρήγορα, με αρκετούς από το κοινό να γιουχάρουν.

Μετά απ’ αυτήν την κίνηση των Hatari για την Παλαιστίνη κινητοποιήθηκε η ασφάλεια της διοργάνωσης και αφαίρεσε το το κασκόλ, ενώ το ζητούσε επίμονα.

Νωρίτερα και η Madonna που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, δύο απ’ τους χορευτές της είχαν στην πλάτη ο ένας τη σημαία του Ισραήλ και ο άλλος της Παλαιστίνης.

Hatari για την Παλαιστίνη

Οι Hatari βρέθηκαν στην 10η θέση στη Eurovision, καθώς κέρδισαν 186 πόντους απ’ το κοινό και 46 από τους κριτές, συνολικά δηλαδή 234 πόντους. Και ήταν η έκτη καλύτερη εμφάνιση της Ισλανδίας από το 1986.

Ωστόσο, δεν ήταν η κατάταξή τους αυτή που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση και αυτή που θα θυμούνται όλοι για καιρό. Αλλά η κίνηση τους μπροστά απ’ τις κάμερες, η αμηχανία των παρουσιαστών και το κλίμα που επικράτησε στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης:

H Ολλανδία κέρδισε την Eurovision 2019, με το μαγικό «Arcade» του Duncan Laurence! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved