Όταν ο Ουγγαρέζος και ο Πούμπουρας την έφεραν στον Γεωργιάδη και η φάρσα είχε την απόλυτη ανατροπή! Ενώ στην αρχή όλοι πίστευαν πως ο φίλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου του την είχε στήσει, τελικά ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που έκανε τον φίλο του να… καρδιοχτυπήσει!

Στο 5ο επεισόδιο του Best Friend’s Fear είδαμε την πολυαναμενόμενη φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για να είμαστε ακριβείς… τη φάρσα του Ουγγαρέζου στον Γεωργιάδη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ήθελε να κάνει μια τρομακτική φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα. Όμως, ο Πούμπουρας ενημέρωσε τον παρουσιαστή για την φάρσα κι αποφάσισαν από κοινού να κάνουν τον Γεωργιάδη να τα δει όλα.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού, ο οποίος ήθελε συνεργασία μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί με τον Κρητικό, έμενε και η αδερφή του, η Κωνσταντίνα, η οποία είχε στόχο να μείνει μόνη της με τον Δημήτρη για να τον φλερτάρει.

Μετά από ένα τετ-α-τετ μεταξύ τους που είδε ο Κρητικός για χάρη μιας φωτογραφίας για το Instagram, αλλά και μετά τα ψέματα της Κωνσταντίνας, ο γεροδεμένος παραγωγός έγινε έξω φρενών, άρχισε να βρίζει τον Δημήτρη και δεν δίστασε να βγάλει ακόμα και όπλο. Ο παρουσιαστής, σε μια προσπάθεια άμυνας, πήρε ένα βάζο και το έσπασε πάνω στο κεφάλι του Κρητικού.

Εκείνη τη στιγμή, ο Πούμπουρας μπήκε μέσα κι άρχισε να φωνάζει στον Ουγγαρέζο ότι είναι φάρσα, με όλους να πιστεύουν πως η φάρσα είχε μια πολύ άσχημη κατάληξη, βάζοντας σε κίνδυνο τον ηθοποιό- Κρητικό αδερφό.

Ο Ουγγαρέζος φάνηκε να νευριάζει απίστευτα με τον φίλο του, ενώ ο Νίκος έντρομος παρακολουθούσε τα όσα εξελίσσονταν μέχρι να του αποκαλύψουν ότι ο ίδιος ήταν τελικά το θύμα της φάρσας!

Όταν ο Ουγγαρέζος και ο Πούμπουρας την έφεραν στον Γεωργιάδη:

Δες ακόμα:

Ο Πούμπουρας σχολιάζει πρώτη φορά τις αντιδράσεις για το Best Friend’s Fear