Όταν ο Jimmy Fallon γνώρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Κι όμως είναι γεγονός! Ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές talk show στον κόσμο ανακάλυψε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι έκανε γι’ αυτόν ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Τι έκανε ο δικός μας Αρναούτογλου;

Ο Jimmy Fallon και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είναι δύο ονόματα που δεν περιμέναμε ποτέ να γράψουμε στην ίδια πρόταση, κι όμως είμαστε εδώ για να διαψευδόμαστε καθημερινά.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν ο Αμερικανός παρουσιαστής Jimmy Fallon έκανε ένα retweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter που είχε να κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ένας χρήστης του Twitter ενημέρωσε τον παρουσιαστή του «The 2Night Show» για την ύπαρξη της ελληνικής αντίστοιχης εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία απ’ την εκπομπή του τελευταίου. Στη λεζάντα ο χρήστης που έκανε tag τον Fallon έγραφε ότι: «Αφού συναντήσατε τον Ιταλό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον Έλληνα».

Ο Jimmy Fallon έκανε retweet τη συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφοντας με το χαρακτηριστικό του χιούμορ πάνω από τη φωτογραφία: «Πρέπει να μιλήσουμε…».

Ποια ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Ο Έλληνας παρουσιαστής ανέβασε ένα screenshot από το συγκεκριμένο tweet σε Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καλώντας τον Jimmy στην Ελλάδα για ούζο και ελληνική φιλοξενία: «Θα ήταν χαρά μου. Τι θα έλεγες (να μιλάγαμε) κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στη θάλασσα με ούζο;». Στην ίδια φωτογραφία υπήρχαν και τα hashtag Greek και Filoxenia.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ζούμε για τη στιγμή που ο Jimmy Fallon θα καλέσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του!

Διαβάστε ακόμη:

Αν είσαι υγιής και ζουν οι συγγενείς σου, μπορείς να πας καλεσμένος σε Late Night Show;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved