Η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Λευτέρη Πετρούνια με τον πιο γλυκό τρόπο κι ευτυχώς το κατέγραψε σε βίντεο για να δούμε κι εμείς την αντίδρασή του.

Χαρήκαμε όλοι όταν διαβάσαμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, αλλά θα χαρείς ακόμη περισσότερο όταν δεις πώς η Μιλλούση είπε στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος!

Η ανακοίνωση έγινε τότε απ’ την Βασιλική Μιλλούση, η οποία ανέβασε και την ανάλογη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τώρα οι μελλοντικοί γονείς ανέβασαν ένα βίντεο στο κανάλι του Λευτέρη στο YouTube, όπου οι δυο τους μιλάνε για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο, βλέπουμε και τον μοναδικό τρόπο που η Μιλλούση είπε στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος. Παράλληλα, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανέφερε ότι διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ μας είπε και ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού, με τον Λευτέρη χαρακτηριστικά να λέει ότι απ’ τη στιγμή που έμαθε το φύλο του μωρού, γράφτηκε σε σεμινάρια για να μάθει να κάνει σωστά κοτσιδάκια!

Ο «άρχοντας των κρίκων» ανέφερε στο βίντεο ότι η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε όταν γύρισε από ένα ταξίδι και η Μιλλούση είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης στον τοίχο. Μόνο που ο Λευτέρης άργησε να το καταλάβει γιατί δεν έβλεπε τον τοίχο!