Η Meghan Markle βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μιας και σε πολύ λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί τον -μέχρι πρότινος ορκισμένο εργένη-, Πρίγκιπα Harry.

Η γοητευτική ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Πρίγκιπα Harry και οι δυο τους κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο τους τον Μάιο. Φυσικά, όλοι πλέον ασχολούνται με την ηθοποιό και τη ζωή της και αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το video με τη Meghan Markle ως παιδί ήρθε στη δημοσιότητα! Η Meghan Markle ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ στα 8 της χρόνια!

Ναι, πολύ σωστά διάβασες! Η ηθοποιός είχε υποδυθεί την Βασίλισσα Ελισάβετ όταν ήταν 8 ετών. Στο video που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε την Meghan Markle να παίζει στον κήπο με φίλους της ενώ όλα τα παιδιά την αποκαλούν «υψηλοτάτη». Φυσικά, η Markle ως μικρό κοριτσάκι φοράει ένα χρυσό στέμμα για να μπει περισσότερο στον ρόλο της Βασίλισσας!

Στο video απ’ το 1990, η Meghan ως Βασίλισσα Ελισάβετ έχει και ορισμένες απαιτήσεις απ’ τους υπόλοιπους! Όταν την ρωτάνε ποια είναι η επιθυμία της απαντά πως θα ήθελε να παρασκευαστούν 900.000 κουλουράκια και να της ράψουν ένα ωραίο φόρεμα γιατί έχει προγραμματισμένες επίσημες συναντήσεις!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς:

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle

Photo: GETTY IMAGESCHRIS JACKSON