Καλεσμένος ήταν το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Πάμε Δανάη, με τη Δανάη Μπάρκα να τον υποδέχεται με την πιο ζεστή αγκαλιά στο πλατό. 

Έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό καλεσμένο είχε σήμερα στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα, αφού καλεσμένος ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Πάμε Δανάη, ένας άνθρωπος που ήταν δεύτερος πατέρας για τη Δανάη και τη μεγάλωσε μαζί τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της όταν ο ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει για την ίδια.

«Δεν είναι κάτι που το παίρνεις απόφαση. Είναι κάτι που έρχεται. Μια σχέση εξελίσσεται» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας για τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη, ενώ συνέχισε λέγοντας «Την Βίκυ την γνώρισα κάπου στο 1992, ήταν έγκυος στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, γίναμε φίλοι και σιγά σιγά ήρθε από μόνο του».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τόνισε χαρακτηριστικά πως ήθελε και μεγάλωσε τη Δανάη σαν πατέρας, δεν το έκανε σαν υποχρέωση, ενώ δεν δίστασε να κρύψει πως στην αρχή του δημιούργησε αναταραχή. «Μεγαλώνοντας ένα παιδί, είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου. Βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια» δήλωσε ο ηθοποιός.

Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες 

Ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι περήφανος για τη Δανάη και το νέο αυτό επαγγελματικό της βήμα, ενώ είπε πως από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός με την πρόταση που είχε δεχτεί, αφού ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Δες όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Πάμε Δανάη: 

Να θυμίσουμε φυσικά πως η Δανάη με τον Χρήστο έχουν μια υπέροχη σχέση με την ίδια να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

View this post on Instagram

Γενέθλια καραντινάτα.✨ Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο. Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα. Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε. Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον. Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλα τις κάνετε με αγάπη. Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δυσκολα. Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι. Γενικά,να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε. Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς,είτε βιολογικοί-είτε όχι,να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα,όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη,ειλικρίνεια,πίστη,δικαιοσύνη,και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα,ούτε σπίτια,ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια,αλήθειες και αγάπη. Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη. Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ.(στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι,ΜΟΥ) Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω,γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει♥️🌻 Σε αγαπάω πολύ. Χρόνια καλά,θεατρικά,δημιουργικά,κηπουρικά και όμορφα 🥰 @christos_chatzipanagiotis

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) on

Δες ακόμα:

Το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα με κέφι, δάκρυα, εκπλήξεις και τον Απόστολο Ρουβά να καίει καρδιές (Video)