Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο περιζήτητος εργένης του The Bachelor. Το πολυσυζητημένο reality έρχεται στη συχνότητα του Alpha σε λίγο καιρό. 

Το The Bachelor, είναι ένα διάσημο reality σχέσεων, όπου ένας άντρας κάθε εβδομάδα βλέπει διαφορετικές εντυπωσιακές υποψήφιες ώστε να βρει τον έρωτα της ζωής του. Κάθε εβδομάδα μία υποψήφια δεν παίρνει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο με αποτέλεσμα να αποχωρεί ενώ όλες θέλουν το μονόπετρο της νίκης. To reality έχει να κάνει με την αναζήτηση γαμπρού και νύφης, αφού πρωταγωνιστές είναι ένας άντρας και μερικές υποψήφιες νύφες.

Ο πρώτος εργένης του The Bachelor θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και πριν τον δεις στο reality αυτό, έχουμε συγκεντρώσει όσα θες να ξέρεις γι’ αυτόν.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Nomads αλλά και από τα “Μαστορέματα” της εκπομπής Dot.

Ο εργένης του νέου reality του Alpha είναι 30 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία, ενώ ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο.

Η πρεμιέρα του The Bachelor είναι μες τον Σεπτέμβριο, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο κούκλος εργένης έχει ήδη αρκετές θαυμάστριες, πριν καν ξεκινήσει το reality.

Δες κι εσύ το trailer του The Bachelor: 

Διάβασε ακόμα:

Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη!

Photo: Instagram/ vasilakospanagiotis12