Η τηλεοπτική μεταγραφή του Στάνκογλου είναι γεγονός! Ο διάσημος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αποχωρεί από τη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και ήδη γνωρίζουμε και το που θα εμφανιστεί στη συνέχεια.

Η τηλεοπτική μεταγραφή του Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου υποδυόταν τον Θωμά Κυπραίο στην σειρά “Άγριες Μέλισσες”, έναν χαρακτήρα που προκάλεσε αμέτρητα πάθη. Ο ίδιος σε συζήτηση που είχε με το κανάλι του ANT1 είχε τονίσει ότι δε θα ήθελε να συνεχίσει να εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν.

Μετά την έναρξη της πολύ επιτυχημένης σειράς όμως έκανε την εμφάνιση του ο κορονοϊός και έτσι πολλά σχέδια ανατράπηκαν. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα

Μικρό στιγμιότυπο πριν τη μεγάλη επιστροφή της σειράς:

https://www.instagram.com/p/CFAXGecJBE1/

Η καινούρια συμφωνία του Γιάννη Στάνκογλου

Ο ηθοποιός έχει ήδη δώσει τα χέρια με την καινούρια σειρά στην οποία πρόκειται να τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο λόγος για την Μυρτώ Κοντοβά και την καινούρια σειρά που ετοιμάζει για το κανάλι του MEGA. Η ίδια έχει ήδη δύο πολύ επιτυχημένες σειρές στο βιογραφικό της και αυτές είναι οι «Υπέροχα Πλάσματα» και «Μίλα μου βρώμικα».

Στην καινούρια σειρά η οποία φαίνεται να φέρει το όνομα «Άλλη μια μέρα στη γη», πρόκειται να έχει στη διάθεσή της όχι μόνο το Γιάννη Στάνκογλου αλλά και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμα. Η πρεμιέρα της αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβρη!

Τη Δευτέρα, 14/9 ξεκινάνε οι “Άγριες Μέλισσες” στις 22:00 στον ΑΝΤ1:

Διάβασε ακόμα:

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με τα πρώτα επεισόδια να είναι καθηλωτικά!