Ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των ΚουΚου κι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το MasterChef. Όσα είπε για τη Μαρία και τις σχέσεις τους μέσα στο παιχνίδι!

Ο Δημήτρης, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρία, το πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους ενώ επιβεβαίωσε πως είναι ακόμα μαζί.

«Με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της, τόσο απλά», είπε αρχικά ο Δημήτρης αναφερόμενος στη Μαρία.

Στη συνέχεια, απάντησε στις φήμες ότι ταξίδεψε στη Νορβηγία μετά το τέλος του MasterChef, λέγοντας πως δεν έχουν λογική τα όσα κυκλοφόρησαν. «Με τι αεροπλάνο να πάω πίσω στην Νορβηγία, με ποια λογική;».

Όσον αφορά το πώς ήταν η καθημερινότητα μέσα στο σπίτι, ο Δημήτρης Μπέλλος είπε πως ήταν βαρετά μέσα στο σπίτι, αλλά η Μαρία έδωσε χρώμα στις ημέρες του!

Για μένα με την Μαρία ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι, οπότε η Μαρία έδωσε χρώμα και μια απαλή γκρίνια. Μέχρι και για εμένα ήμασταν κουραστικοί. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και κάτι παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους και εγώ έκανα την παρέα μου με την Μαρία. Στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο και πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και λίγο από εμένα. Έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ. Όχι καθόλου δεν με επηρέασε στην συμπεριφορά μου η Μαρία. Όταν γνώρισα καλύτερα τα παιδιά και επέλεξα με ποιους θα μιλάω, δε σημαίνει ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους. Είναι οι πρώτες δυο εβδομάδες που θα δεις με ποιους θα ταιριάξεις

Πριν φύγεις, διάβασε και αυτό:

Ο Παπαδάκης σχολιάζει το MasterChef κι είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα!