Όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και μίλησε για τη ζωή της, την απόφαση να αποχωρήσει απ’ την τηλεόραση, την στροφή στο wellness, αλλά και το τι ετοιμάζει απ’ τον Οκτώβριο. Παρακάτω όλα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως παραδέχθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, σκεφτόταν 5 χρόνια να φύγει απ’ την τηλεόραση και προσπαθούσε να δει μέσα της εάν είναι σωστή απόφαση το να φύγει.

Με κούρασε το να είμαι στην αρνητική πλευρά της ζωής, ήθελα να πάω στη θετική πλευρά της ζωής

Εξηγώντας την απόφασή της, η Πόπη είπε πως δεν μπορούσε να είναι εκείνη ή οι συνεργάτες της απευθείας στα γεγονότα, «μεταδίδαμε αυτά που έπαιζαν στο YouTube μέρες ή ώρες πριν. Η τηλεόραση συρρικνωνόταν όσο συρρικνωνόταν η ελληνική οικονομία, άρα έκοβες υποχρεωτικά απ’ τους πόρους σου, όμως, δεν γίνεται να κάνεις δημοσιογραφία όπως θέλεις χωρίς πόρους».

Η ίδια είπε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου την απόφασή της και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, το οποίο αλλάζει τελείως όταν σταματάει κάποιος την τηλεόραση, η ίδια εξήγησε πως προφανώς αυτό έχει αλλάξει, αλλά δεν είναι κάτι που την αγχώνει.

Η φτώχεια φέρνει δυστυχία στον βαθμό που δεν μπορείς να έχεις μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι σου, φαγητό να φτιάξεις για την οικογένειά σου, όταν δεν μπορείς να μορφωθείς. Σε καμία περίπτωση τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία

Η Πόπη Τσαπανίδου στον Γιώργο Λιάγκα εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει κάτι που θα της φέρνει χαρά, είτε είναι εντός είτε εκτός τηλεόρασης.

Υπήρξαν προτάσεις και για διαφορετικά πράγματα και μια απ’ τις προτάσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά τελικά δεν έγινε

Εξηγώντας πώς είναι σαν άνθρωπος και στις σχέσεις της, η ίδια είπε πως δεν κρατάει καθόλου τον θυμό της, λύνει το θέμα και στη συνέχεια το προσπερνάει.

Μιλώντας για το κομμάτι των συναισθημάτων, εξήγησε πως δεν αφέθηκε συναισθηματικά σε ορισμένες φάσεις της ζωής της και βλέποντάς το τώρα, θεωρεί ότι αυτό της στέρησε πολλές χαρές.

Οι απώλειές μου μου δημιούργησαν πόνο, έτσι αποφάσισα να προστατεύσω τον εαυτό μου

Σχετικά με το κομμάτι της ψυχοθεραπείας, η Πόπη είπε πως παλιότερα πίστευε πως όλα λύνονται με το μυαλό, τα βιβλία και τους φίλους σου, αλλά στη συνέχεια «μου είπε η κόρη μου να δοκιμάσω να πάω σε ψυχοθεραπευτή και κάποια στιγμή αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ όλο αυτό και διαπίστωσα πως είχα αφήσει θέματα προς επίλυση. Και τώρα είμαι πολύ καλά!».

Όσον αφορά τα σχέδιά της από εδώ και πέρα, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για το WellGreece που αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού και τα online sessions που ετοιμάζει:

Είχαμε ξεκινησει ένα πολύ ωραίο wellness festival, το οποίο λόγω κορονοϊού δεν έγινε και ξεκινάμε τώρα απ’ τον Οκτώβριο να κάνουμε ένα online wellness club, μια συνεχή ροή προγραμμαών με γυμναστική, διατροφή, ψυχολογικά sessions, μαγειρική και ομιλίες

Διάβασε ακόμα:

Η wellness παρότρυνση της Πόπης Τσαπανίδου στον Νίκο Μουτσινά
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved