Αυλαία ρίχνει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποχαιρετάει το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση. Διάβασε όσα έγιναν στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και δες το video παρακάτω.

Στην αρχή της εκπομπής, προβλήθηκε ένα video μερικών λεπτών με τις καλύτερες στιγμές της, με πλάνα από γέλια, κλάματα, παλιούς και νέους συνεργάτες.

Μόλις είδαμε την παρουσιάστρια για πρώτη φορά στο πλατό, η ίδια ήταν συγκινημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει.

Στη συνέχεια, στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ακούσαμε την ίδια να κάνει μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και να ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της, αλλά και τα κανάλια με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει αλλάξει, δεν έχει μείνει η ίδια, όπως αλλάζει η εποχή, η Ελλάδα μας, οι άνθρωποι, οι συνεργάτες και οι συνθήκες εργασίας.

Κλείνει ένα κεφάλαιο τεράστιο πολύ τεράστιο για μένα. Ήμουν εκεί για να σας παρασέρνω, στη ελπίδα, στο θετικό, στο ροζ… Ποτέ focus στα σκληρά και στα δύσκολα. Έχω πάρει την πιο πολλή αγάπη, τα έχω πάρει όλα πολλά εγώ, όμως εγώ δεν θα είχα τίποτα εάν δεν είχα τους σωστούς ανθρώπους, εάν δεν είχα αυτά τα χαμόγελα, εάν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους, εάν δεν τους είχα δίπλα μου όλους. Μιλάω για όλα τα παιδιά που δούλεψαν σε όλα τα κανάλια απ’ τα οποία πέρασα

Δες την έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη:

Δες ακόμα:

31 λέξεις είναι λίγες για να αποχαιρετήσεις την Ελένη Μενεγάκη…