Η Ευαγγελία Αραβανή ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά. Βέβαια, στις ερωτήσεις που της έκανε ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να παραλείψει την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Αραβανή με τον Οικονομόπουλο είναι ένα ζευγάρι που έχει σχολιαστεί αρκετά και έχει τραβήξει τα βλέμματα. Όπως είναι φυσικό, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για την σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου με την Ευαγγελία Αραβανή.

Η πρώτη ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής ήταν πόσο καιρό είναι μαζί με τον διάσημο τραγουδιστή. Όπως φάνηκε, από την αρχή η Ευαγγελία ένιωσε αμηχανία που το θέμα ήρθε στην προσωπική της ζωή. Η ίδια λοιπόν δίστασε να απαντήσει, έτσι ο Μουτσινάς απλά “πιέζοντάς” την, κατάφερε να πάρει την πληροφορία που ήθελε. Τελικά, όμως, αποκάλυψε ότι μαζί με τον τραγουδιστή είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο μαζί.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της αρέσει να περνάει χρόνο στην κουζίνα, αφού μόνη της έφτιαξε του κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Όπως, είπε η παρουσιάστρια, ο τραγουδιστής δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την κουζίνα, δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει να μαγειρεύει.

Μιλώντας για τον σύντροφό της, δήλωσε ότι είναι κλασικός άντρας και «δεν το προσπαθεί».

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, η Αραβανή δήλωσε ότι «είναι παραδοσιακή γυναίκα αλλά δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα».

Μετά από αυτό ο Νίκος Μουτσινάς την προσκάλεσε να πλύνουν μαζί πιάτα

Και που ξέρουμε; Μπορεί το 2019 το ζευγάρι να αποφασίσει να επισημοποιήσει την σχέση του.

Ας δούμε τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν το 2018:

Ποιοί παντρεύτηκαν το 2018; Σου έχουμε όλους τους γάμους των celebrities