Βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπας Harry είχαν μια τετ α τετ συνάντηση στο κάστρο του Windsor για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του δεύτερου αφού το Megxit πλησιάζει. Τι ειπώθηκε στη συνάντησή τους;

Σύμφωνα με πηγές βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν για περίπου 4 ώρες και λίγα πράγματα έγιναν γνωστά από αυτήν την συνάντηση. Η 93χρονη βασίλισσα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, συνομίλησε με τον εγγονό της για το μέλλον του μαζί με την Meghan Markle μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να είναι λιγάκι πιο… αυστηρές και τυπικές, ωστόσο όπως φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έτοιμη να τους δεχτεί πίσω, όποτε εκείνοι το θελήσουν.

Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, είναι ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν όποια στιγμή εκείνοι το θελήσουν.

«Γνωρίζετε την αγάπη που έχουμε για εσάς και πάντα μπορείτε να ξαναγυρίσετε πίσω εάν το αποφασίσετε», τόνισε η ίδια κατά τη συνομιλία τους.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Βασίλισσα είχε αρκετά να πει στον εγγονό της και ήταν μια καλή στιγμή να μιλήσουν καθώς το Megxit πλησιάζει.

Ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που η Ελισάβετ κατάφερε να μιλήσει με τον εγγονό της και να είναι μόνοι τους μετά την απόφασή του με τη Meghan Markle.

Κατά τις πηγές, η τετράωρη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα στο κάστρο του Windsor.

Όσα χάνουν Πρίγκιπας Harry και Meghan | Αναλυτικά η ανακοίνωση του παλατιού

Πόσα χρήματα θα μπορούσαν να κερδίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle μόνο απ’το Instagram

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle θα είναι πλέον, οικονομικά ανεξάρτητοι και λίγα έχουν γίνει γνωστά για τα σχέδιά τους.

Ωστόσο, ο επιχειρηματικός ιστότοπος Inzpire.me, ο οποίος ασχολείται με το influencer marketing, αναφέρει πως αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το Instagram και να πληρώνονται για τις αναρτήσεις τους… τότε θα βγάζουν πολλά, πολλά χρήματα…

Συγκεκριμένα, το πρώην -πλέον- βασιλικό ζεύγος αν αποφασίσει να κάνει χορηγούμενες αναρτήσεις μπορεί να βγάζει μέχρι και 109.808 δολάρια για κάθε ανάρτηση, αν σκεφτεί κανείς πως έχει 11,2 εκ. followers! Κι αυτός ο αριθμός δεν είναι αυθαίρετος, αφού το Inzpire.me έλαβε υπόψιν του και το πόση απήχηση έχουν τα posts του ζεύγους.

Ακολουθώντας και μελετώντας τα ίδια δεδομένα, αναφέρει πως το ζεύγος Kate Middleton και Πρίγκιπας William μπορούν να κερδίζουν μέχρι και 52.695 δολάρια για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα δήλωση απ’ τη Meghan Markle που προκαλεί