Όσα δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης για τον δεύτερο κύκλο του GNTM μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο να ξεκινήσει το ριάλιτι μοντέλων, εάν και ξέρουμε ότι αυτό αργεί ακόμη να έρθει.

Ο αγαπημένος μας κριτής απ’ τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model αυτή την εβδομάδα είναι guest κριτής δίπλα από την Βίκυ Καγιά στο Shopping Star και έτσι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Σ’ αυτή τη συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων και για τον δεύτερο κύκλο του GNTM, την μεγάλη νικήτρια του πρώτου, την Ειρήνη Καζαριάν, αλλά και τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά, η οποία η ίδια τον κάλεσε για ν’ ανταλλάξουν απόψεις όπως είπε ο ίδιος στο Shopping Star.

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε ακόμη ότι: «Όλη η Ελλάδα περιμένει το επόμενο GNTM, όχι μόνο εγώ», ενώ αποκάλυψε ότι αυτό αναμένεται να είναι ακόμη πιο λαμπερό με περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα και ιδιαίτερα concept:

Αυτή τη φορά θα είναι πιο λαμπερό, με περισσότερη μόδα. Σίγουρα θα δούμε πιο μεγάλες παραγωγές, πιο πολλά εξωτερικά γυρίσματα, θα δούμε πιο πολλούς ανθρώπους να συνεργάζονται και να δημιουργούν υπέροχα concepts. Ανυπομονούμε να βρούμε, βέβαια, και τα καινούργια κορίτσια

Σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχεται, ο αγαπημένος σχεδιαστής δήλωσε ότι διάφορα νεαρά κορίτσια του στέλνουν στο Instagram φωτογραφίες με τις τούρτες γενεθλίων του, οι οποίες πάνω έχουν τη φωτογραφία του και γράφουν «Brati’s Girl». Τι πιστεύει ο ίδιος γι’ αυτό; Ότι είναι πολύ γλυκό, αλλά αυτός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να σβήνει τούρτα με φωτογραφία κάποιου άλλου επάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Μικαέλα, Μέγκυ και Ειρήνη σε μια συνεργασία που θα σε αφήσει άφωνο!