Ήταν η ευχάριστη είδηση της ημέρας και ναι, ανυπομονούμε να απολαύσουμε την Τάμτα στη Eurovision 2019, όπου και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε η ίδια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τάμτα για τη συμμετοχή της στη Eurovision, «φιλοξενήθηκαν» απ’ την εκπομπή «Happy Hour» που προβάλλεται στο ΡΙΚ 1, το οποίο έκανε και την επίσημη ανακοίνωση.

«Είναι μεγάλη μου χαρά, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είναι τιμή μου και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΡΙΚ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μου κάνει πρόταση. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να σας κάνουμε όλους περήφανους», ανέφερε χαρακτηριστικά η γλυκιά τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια μιλώντας για το κομμάτι σημείωσε ότι:

Είναι ένα καθαρόαιμο ποπ κομμάτι. Είναι σε είδος που εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια, από έναν δημιουργό που έχει γράψει παγκόσμιες επιτυχίες. Το άκουσα, το αισθάνθηκα και πάμε μ’ αυτό

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ακόμη ότι ένας απ’ τους λόγους που δέχτηκε να συμμετάσχει στη Eurovision, ήταν το γεγονός ότι πίσω από το τραγούδι βρίσκεται ο Alex P, αλλά και η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Με τον ίδιο δημιουργό είχε συνεργαστεί και το 2015 για το τραγούδι «Unloved» που προοριζόταν για τη συμμετοχή της με την Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το εάν την αγχώνει ότι η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει προκριθεί μόνο οκτώ φορές στον τελικό του διαγωνισμού, η ίδια απάντησε ότι:

Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει. Είναι ένας διαγωνισμός που έχει λίγο άγχος, αλλά ο ενθουσιασμός υπερισχύει σ’ αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω με όλη αυτή την ομάδα, με τη δουλειά που θα κάνουμε, γιατί έχω πολλή όρεξη να δουλέψω γι’ αυτό το πρότζεκτ που θα παρουσιάσουμε, θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Εξαρτώνται όμως πολλά από τις κριτικές επιτροπές και τον κόσμο

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμη:

Η Τάμτα είπε «ναι» στην Κύπρο υπό έναν όρο!