Πριν λίγες μέρες το μοντέλο δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram για πρώτη φορά ολόσωμες φωτογραφίες με την κοιλίτσα φουσκωμένη. Τώρα, όμως, μόλις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όσα δε μάθαμε τότε για τη φωτογράφιση της Gigi Hadid. 

Η Gigi Hadid απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης της πριν υποδεχτεί το κοριτσάκι της. Το supermodel αποφάσισε την Τετάρτη 26 Αυγούστου να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, ανεβάζοντάς τες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα χθες αργά το απόγευμα, 31 Αυγούστου, η Gigi Hadid μας αποκάλυψε και πάλι μέσω Instagram όσα δεν είχαμε δει από τη φωτογράφισή της, ανεβάζοντας μερικές ακόμη φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, δίνοντάς μας μια γεύση απ’ όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Αυτή τη φορά μερικές από τις φωτογραφίες είναι έγχρωμες.

Το ίδιο το μοντέλο ανέφερε σε λεζάντα ότι η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου, όταν και διένυε την 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Μεταξύ άλλων είδαμε και το backstage βίντεο από τη φωτογράφιση της Gigi Hadid με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Να θυμίσουμε πως αν και το 25χρονο μοντέλο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια για να προστατεύσει τον εαυτό της και το έμβρυο απ’ την πανδημία του κορονοϊού, τώρα πια η Gigi Hadid μαζί με τον σύντροφό της διαμένουν τώρα στη Νέα Υόρκη καθώς περιμένουν την άφιξη του κοριτσιού τους, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Σεπτέμβρη.

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το μοντέλο:

Gigi Hadid: Μοιράζεται για πρώτη φορά φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα!