Ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξή του μίλησε για όλα… για το world party, για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και το πού έγινε το πρώτο ραντεβού με την Νικολέττα Ράλλη.

Ο Μαυρίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot ήταν χαλαρός, αποκαλυπτικός, παραδέχτηκε τα λάθη του, ενώ μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια στο σχολείο.

Αναφορικά με την εκπομπή που αγαπήθηκε από πολλούς, το World Party, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε πως δεν ήταν κάτι που ήρθε σαν δουλειά αλλά ξεκίνησε σαν όνειρο και το έκαναν επειδή πραγματικά το ήθελαν πολύ. Δεν στεναχωρήθηκε που τελείωσε αλλά το αντίθετο, χάρηκε.

Και η σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη; Ο Μαυρίδης ανέφερε πως έχουν πολλά κοινά και πώς ακόμη τρέφει πολύ ωραία συναισθήματα, αλλά κάποια στιγμή αλλάζουμε…

«Όταν με έναν άνθρωπο ταξιδεύεις όλο τον κόσμο, στο ίδιο δωμάτιο, αεροπλάνο… έχεις πολλά κοινά. Τα κοινά σου βασίζονται πάνω στις εμπειρίες», είπε χαρακτηριστικά.

Με το Σάκη είχαμε πολλά κοινά για αυτό κάναμε και παρέα. Εγώ σαν Σάκης αδελφός τον είχα γραμμένο στο κινητό μου, ο Σάκης με είχε ως Bro. Και ακόμα Σάκης αδελφός τον έχω. Τρέφω πολύ ωραία συναισθήματα για τον άνθρωπο, να είναι καλά

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε και για τη Νικολέττα Ράλλη και όπως αποκάλυψε το πρώτο ραντεβού έγινε σε gate αεροδρομίου. Και αυτό κανείς δεν το περίμενε, αλλά ο Γιώργος δεν αποκάλυψε περισσότερα, λέγοντας απλώς πως ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην αγαπημένη του είπε πως είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, ό,τι και να γίνει στο μέλλον με τη σχέση του.

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του είναι η μαμά του καθώς έχουν περάσει διάφορα αλλά και ο σκύλος του! Αποκάλυψε πως είχε δυσλεξία και δεν τα πήγαινε καλά στο σχολείο, ενώ ξεκίνησε να δουλεύει από τα 15 του χρόνια ως μπογιατζής μαζί με τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαυρίδης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ράλλη