Μέτα από σχεδόν μισό χρόνο από το διαζύγιο με τη Jennifer Aniston, ο Justin Theroux μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Times με αφορμή την προώθηση της νέας του σειράς Maniac, ο Justin Theroux για τον χωρισμό του από τη Jennifer Aniston είπε ότι ήταν αρκετά φιλικός, αλλά και στενάχωρος την ίδια στιγμή.

Ο 47χρονος ηθοποιός ανέφερε για την ακρίβεια ότι: «Τα καλά νέα είναι ότι ήταν μάλλον ο πιο -διαλέγω πραγματικά προσεκτικά τις λέξεις μου-, ήταν ένας από τους του ευγενικούς χωρισμούς, με την έννοια ότι δεν υπάρχει καμία εχθρότητα», ενώ τόνισε ακόμη ότι «το να προσπαθείς να αποφύγεις τις αναπόφευκτες αντιλήψεις που θα δημιουργηθούν για το γεγονός, αυτό είναι το εξαντλητικό κομμάτι».

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη έρχεται λίγο καρό μετά τα όσα είχε πει η Jennifer σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Instyle.

Ο Justin Theroux σχολίασε ακόμη και το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή και η κοινή απόφαση διαζυγίου με την Jennifer Aniston να αποτελεί αντικείμενο εικασιών στα Μέσα.

«Επαναλαμβάνω, κανένας μας δεν πέθανε, κανένας από τους δύο δεν κοιτάει πώς να επιτεθεί στον άλλο. Είναι φιλικός χωρισμός, είναι βαρετό αλλά ξέρεις, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο αρκετά ώστε ο χωρισμός να είναι όσο ανώδυνος θα μπορούσε να είναι. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πώς η φιλία δεν μπορεί να είναι πια ίδια μεταξύ μας. Αλλά αλλάζει και μεταλλάσσεται όποτε αυτό είναι ένα κομμάτι για το οποίο και εγώ και η Jen είμαστε πολύ περήφανοι» κατέληξε ο 47χρονος ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το εάν πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή του, ο Justin γελώντας αρνήθηκε να δώσει μια απάντηση.

Διαβάστε τι είχε πει λίγο καιρό πριν και η Jennifer Aniston:

Η Jennifer Aniston μιλάει για όλα: Για τις σχέσεις της, τον σεξισμό και τα «Φιλαράκια»