Μπορεί να ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί με την Katy Perry, όμως, ο Orlando Bloom και η σύντροφός του βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν γίνουν γονείς. Ο λόγος είναι ότι “έφυγε” ένα μέλος της οικογένειάς τους.

Πριν από μερικές μέρες, ο ηθοποιός είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είχε χαθεί ο τετράποδος φίλος της οικογένειας, ο Mighty. Μάλιστα, σ’ εκείνη την ανάρτηση ο Orlando Bloom είχε γράψει ότι νιώθει συντετριμμένος και πως είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται τόσο ανίσχυρος και είχε κάνει έκκληση προς τον κόσμο να προσευχηθεί ώστε να βρεθεί ο καλύτερός του φίλος.

Δεν θυμάμαι μια στιγμή στη ζωή μου, όπου είμαι τόσο ανοιχτά συντετριμμένος. Η αγριότητα που έχω νιώσει αυτές τις τελευταίες μέρες και οι αϋπνίες τις νύχτες με την ιδέα ότι ο μικρός μου έχει χαθεί και φοβάται, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα για να τον προστατεύσω, είναι ένας ξύπνιος εφιάλτης. Αισθάνομαι ανίσχυρος … ίσως όπως πολλοί άλλοι που χάνουν τα αγαπημένα τους άτομα ή δεν μπορούν να δουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω των καιρών

Orlando Bloom: Η ανακοίνωση για την απώλεια και το τατουάζ

Τώρα, δυστυχώς, ο ηθοποιός ενημέρωσε πως τα νέα είναι άσχημα… Συγκεκριμένα, μετά από τόσες μέρες αναζήτησης, αποκάλυψε ότι τελικά ο τετράποδος φίλος του δεν είναι ζωντανός.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη νέα του ανάρτηση, ο Mighty “είναι πλέον στην αντίπερα όχθη”. Μετά από μια εβδομάδα αναζήτησης, βρήκαν το κολάρο του.

Orlando Bloom με τον σκύλο του

Ο Orlando Bloom εξομολογήθηκε πως δεν θυμάται να κλαίει άλλη φορά στη ζωή του τόσο πολύ όσο έχει κλάψει αυτή την εβδομάδα, ενώ εξήγησε πως δεν άφησε κανένα πιθανό σημείο στο οποίο να μην ψάξει για να βρει τον σκύλο του. Μάλιστα, επιστράτευσε και δύο εκπαιδευμένους σκύλους για να βοηθήσουν στην έρευνα.

«Ήταν κάτι περισσότερο από παρέα. Οι ψυχές μας ήταν δεμένες. Συγγνώμη. Σ’ αγαπώ. Σε ευχαριστώ», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ανάρτησή του.

Σημειώνεται πως ο Orlando Bloom αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο στήθος με το όνομα του σκύλου του κι ανέβασε τα σχετικά videos στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Orlando Bloom, την οποία έκανε repost και η Katy Perry:

«Ο Mighty είναι πλέον στην αντίπερα όχθη. Μετά από επτά ημέρες αναζήτησης από το πρωί ως το βράδυ, σήμερα, την έβδομη ημέρα βρήκαμε το κολάρο του. Όλη αυτή τη βδομάδα έκλαψα περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, κάτι που υπήρξε εξαιρετικά λυτρωτικό και θεραπευτικό. Δεν άφησα ούτε πέτρα που να μην ψάξω, φτάνοντας σε σημείο να σέρνομαι σε κάθε τρύπα, κάτω από δρόμους, ψάχνοντας κάθε αυλή και χαλασμένο κρεβάτι.

Νιώθω τόσο ευγνώμων που έμαθα από τον μικρό μου Mighty πως η αγάπη είναι αιώνια και το αληθινό νόημα της αφοσίωσης. Είμαι σίγουρος πως με κοιτούσε από ψηλά να σφυρίζω σε κάθε αυλή, γνωρίζοντας πως έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ την σχέση μας. Ήταν κάτι περισσότερο από παρέα. Οι ψυχές μας ήταν δεμένες. Συγγνώμη. Σ’ αγαπώ. Σε ευχαριστώ».

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε λίγο καιρό την κόρη του, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο με την Miranda Kerr.

Δες ακόμα:

Το post της Katy Perry για την ταινία του Orlando Bloom είναι κάτι παραπάνω από γλυκό!