Μόλις ένα επεισόδιο αφότου την είδαμε να επιστρέφει, αποχώρησε η Σουζάνα απ’ το GNTM οριστικά! Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης και το trailer της επόμενης εβδομάδας.

Η μαγική βραδιά

Το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης ξεκίνησε με μια μαγική βραδιά! Τα μοντέλα είχαν μια δοκιμασία επιβράβευσης διαφορετική απ’ τις άλλες! Ο Ιταλός μάγος Alexis Arts πήγε στο Greece’s Next Top Model για να βρει βοηθό.

Μαζί του έκαναν διάφορα κόλπα, αλλά τελικά τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να τον εντυπωσιάσουν περισσότερο ήταν η Ελευθερία και η Εμμανουέλα. Τα δυο κορίτσια, εκτός από βοηθοί του μάγου σε επόμενο show του, κέρδισαν και μια βόλτα στο μουσείο ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Η δοκιμασία και το πλεονέκτημα της Κέισι

Στη συνέχεια, τα κορίτσια κλήθηκαν να πάνε στη δοκιμασία αποχώρησης, όπου η Κέισι είχε ένα εντυπωσιακό πλεονέκτημα, καθώς είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία την προηγούμενη φορά.

Τα 14 κορίτσια κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε τρία διαφορετικά κονσεπτ, με την Κέισι να πρέπει να επιλέξει ποιο κορίτσι θα κάνει πιο κόνσεπτ, ενώ στο τέλος την περίμενε μια έκπληξη.

Η ίδια διάλεξε τις Μαρία, Κάτια, Εμμανουέλα, Ελευθερία και Ίλντα για την δοκιμασία με την χιονοθύελλα, τις Μαρίνα, Σουζάνα, Κωνσταντίνα, Χαρά και την ίδια για την αιώρηση, ενώ για την ισορροπία τις Άννα, Άννα Μαρία, Σπυρούλα και Ασημίνα.

Στο τέλος επέλεξε η Σουζάνα να είναι η παίκτρια με τα δύο λεπτά λιγότερα στην δοκιμασία.

Αποχώρησε η Σουζάνα

Μετά από μια πολύ απαιτητική δοκιμασία, τα 14 κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές.

Η Σουζάνα δέχθηκε μια απ’ τις πιο σκληρές κριτικές καθώς είχε πολύ κακή φωτογραφία.

«Έχεις το κατάλληλο κορμί, αλλά μάλλον είναι στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό!», της είπε η Βίκυ Καγιά.

Κάθε εβδομάδα μας λες δεν το έχω και πολύ, δεν το έχω και πολύ. Κάθε εβδομάδα κάτι σε δυσκολεύει που δεν το έχεις πολύ. Μήπως δεν μπορεί να είναι μοντέλο το κορίτσι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις, αλλιώς δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά. Ποτέ! Είναι τόσο απλό. Η εικόνα είναι απαίσια, καμία έκφραση, κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι, γιατί αυτό το κορίτσι έχει αυτό το αποτέλεσμα. Έχει δίκιο και ο Δημήτρης, μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο; Τι να πω

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Ίλντα, ενώ η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Σουζάνα, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με την Ελευθερία.

To trailer του επόμενου επεισοδίου:

Δες ακόμα:

Ο κακός χαμός στο πλατό του GNTM και όλες εναντίον της… Κάτιας | Video