Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης. Η δήλωσή της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Αποχώρησε απ’ το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς ήταν η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες ψήφους απ’ το τηλεοπτικό κοινό.

Οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι και ήταν μαζί της υποψήφιοι είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός.

Λίγο πριν φύγει απ’ το Survivor κι αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε:

Χαίρομαι για όσα έζησα και πήρα και θα τα έχω σίγουρα κληρονομία. Είμαι πολύ τυχερή για όσα έζησα και θα πάω γεμάτη πίσω. Ευχαριστώ πολύ

Σημειώνεται πως κατά την παραμονή της στο Survivor η Σπυροπούλου είχε δεχθεί “bullying” από συμπαίκτες της ενώ την έβγαζαν συνεχώς υποψήφια για αποχώρηση, δείχνοντας ανοιχτά την επιθυμία τους ν’ αποχωρήσει απ’ το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, την προηγούμενη φορά που ήταν υποψήφια για αποχώρηση, σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες της φαίνονταν σίγουροι για την αποχώρησή της.

Η Σπυροπούλου βρέθηκε συνολικά πέντε φορές σ’ αυτή τη θέση και κάθε φορά κατάφερνε να επιβιώσει απ’ τη δοκιμασία, όμως, αυτή τη φορά αποχαιρέτησε το Survivor.

Η Σπυροπούλου, όμως, είχε και τα… τυχερά της στο Survivor! Τι θα κάνει τώρα ο παίκτης που έλιωνε για εκείνη;

Καίει καρδιές η Σπυροπούλου στο Survivor! Ο παίκτης που την βλέπει και λιώνει!