Οργισμένος ο Γ. Σκιαδαρέσης έχει ήδη κινηθεί νομικά για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα

LIKE US ON FACEBOOK

Οργισμένος ο Γ. Σκιαδαρέσης έχει ήδη κινηθεί νομικά για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πάρει μέρος σε πάρτι με όργια και ναρκωτικά χρησιμοποιώντας σκηνές από τη σειρά του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέρος των εγχώριων ΜΜΕ χρησιμοποίησε σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ υπήρξε πρωτοσέλιδο με τίτλο «Σε όργια με κόκες ο Σκιαδαρέσης» και σαν υπότιτλο «ο σύζυγός της Μπέσσυς Μάλφα στο κρεβάτι με νεαρά κορίτσια on camera». Τον τίτλο αυτόν συνόδευε μια φωτογραφία του ηθοποιού με κάποιες κοπέλες. Ένα screenshot από σκηνές της ιταλικής σειράς Suburra: Blood on Rome η οποία προβάλλεται από το Netflix και στην οποία ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού.  Σε κάποιες από τις σκηνές ο Γ. Σκιαδαρέσης εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό όργιο με νεαρές γυναίκες και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μ’ ένα μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε αυτά τα αισχρά δημοσιεύματα και ενημέρωσε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για τη συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση.

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση:

Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.   Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία.   Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο “Netflix”, υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.   Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ’ επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων.   Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση. 

Δείτε όπως αναρτηθήκε στο Facebook:

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved