Ώρα για Μελέτη και η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει σε μια άλλη τηλεοπτική ζώνη και στην ενημέρωση, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Μάνεση.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στον Alpha απ’ τις 11 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Η εκπομπή θα έχει χαρακτήρα infotainment και τον ρόλο του αρχισυντάκτη έχει αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης, ενώ φυσικά την Ελεονώρα Μελέτη θα πλαισιώνει μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Ο Alpha έδωσε τώρα στη δημοσιότητα και το trailer της εκπομπής, το οποίο έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη να υπακούει στα όσα της λέει ο Νίκος Μάνεσης, δηλαδή ο αρχισυντάκτης της, και για χάρη να αποχωρίζεται ακόμα και τις γόβες της για να φορέσει τα άνετα λευκά της sneakers!

Δες το trailer της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη»:

Και οι δύο είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη νέα τους συνεργασία, ενώ πολύ πρόσφατα, ο Νίκος Μάνεσης αναφερόμενος στη νέα εκπομπή δήλωσε:

Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά, επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα

Διάβασε ακόμα:

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος