Ομαδική δοκιμασία στο MasterChef για γερά νεύρα

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία στο MasterChef, η οποία ήταν πολύ απαιτητική, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν και να κριθούν από εκλεκτούς καλεσμένους.

Μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη, οι 20 παίκτες πήγαν για μια εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Ο Ηλίας, ο οποίος ήταν ο πρώτος αρχηγός, επέλεξε τον αντίπαλό του, τον Σταύρο, κάνοντας επιλογή ανάμεσα στους παίκτες του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά, αφού δεν μπορούσε να επιλέξει ως αντίπαλό του παίκτη της ίδιας ομάδας με εκείνον.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη πήγαν πίσω απ’ τους αρχηγούς τους και οι παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά έμειναν στη μέση.

Ο κάθε αρχηγός έπρεπε όταν ερχόταν η σειρά του, να επιλέγει κι από έναν παίκτη ώστε να χωριστούν και οι παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά.

Για υπαρχηγό ο Ηλίας επέλεξε τον Δημήτρη, ενώ ο Σταύρος τον Ηρακλή.

Τι έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες στην ομαδική δοκιμασία στο MasterChef;

Οι 20 παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο μενού με 50 πιάτα, τα οποία ήταν χωρισμένα σε τρεις εθνικές ομάδες: Της πυγμαχίας, της κολύμβησης και της ρυθμικής γυμναστικής. Οι αθλητές του κάθε αθλήματος έχουν διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, γι’ αυτό και μια διατροφολόγος έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους παίκτες για το τι πιάτα να ετοιμάσουν για την κάθε ομάδα.

Παρά τις ορισμένες δυσκολίες που αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες, τελικά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό και οι καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι.

Οι περισσότεροι που μίλησαν στην κάμερα είπαν πολύ καλά λόγια για την μπλε ομάδα, δηλαδή του Σταύρου, αλλά στο συμβούλιο όταν ανακοινωθεί η ψηφοφορία θα δούμε ποια ομάδα κερδίζει τελικά! Θα πάρει ο Ηλίας το “αίμα του πίσω” ή ο Σταύρος θα μετρήσει δύο συνεχόμενες νίκες;

Δες όσα θα γίνουν στο συμβούλιο:

Δες ακόμα:

Ευτράπελα στο MasterChef: Παραβίαση κανονισμών κι ένα πιάτο στα σκουπίδια!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved