Όλοι μιλούν για την αλλαγή στα μαλλιά της Ηλιάκη! | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι μιλούν για την αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη, αλλά γιατί; Η Μαρία μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της. Δες τη φωτογραφία παρακάτω και θα καταλάβεις.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη σχολιάστηκε από πολλούς και τα σχόλια ήταν θετικά! Επί πολλά χρόνια η παρουσιάστρια είχε τα μαλλιά της καρέ και στο ξανθό χρώμα. Όλοι την έχουμε ταυτίσει με αυτό το χρώμα μαλλιών , μέχρι που αποφάσισε να κάνει την αλλαγή.

Η Μαρία Ηλιάκη αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά αλλά κράτησε το μήκος. Ο top hair colourist, Νικόλας Βιλλιώτης ήταν αυτός που της έκανε αυτήν την πολύ πετυχημένη και ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστηκε τον εμπιστεύτηκε με τα μάτια κλειστά και αποχωρίστηκε το ξανθό που τόσο αγαπούσε. Τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η Μαρία Ηλικία: Παστέλ χάλκινου, όπως το χαρακτηρίζει και η ίδια. Μάλιστα, δημοσίευσε κιόλας την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, ενώ όπως αποκάλυψε ούτε η ίδια δεν αναγνώρισε τον εαυτό της!

«Η αλήθεια είναι πως το πρωί περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη δυσκολεύτηκα να με αναγνωρίσω. Την είχα ανάγκη όμως αυτή την αλλαγή και σκέφτηκα: “Τόσα έχεις αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια σιγά μη κωλώσεις στο μαλλί” . @nicolasvill σ´ευχαριστω γι αυτό το υπέροχο παστέλ χάλκινο όπως το λες κ εσύ….», έγραψε η ίδια στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Εμάς μας αρέσει αυτό το νέο look που την ανανέωσε και της δίνει μια άλλη χάρη. Μη σου πούμε Μαρία πως μας έβαλες σε σκέψεις να κάνουμε κι εμείς μια αλλαγή. Καλοκαίρι έρχεται κορίτσια, να τολμάτε και να μη φοβάστε τις αλλαγές!

Διαβάστε επίσης:

Ο Νικόλας Βιλλιώτης άνοιξε το δικό του κομμωτήριο!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved