Σήμερα γάμος γίνεται… στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Άκοβο Αρκαδίας. Η Μαρία Μενούνος θα ντυθεί ξανά νυφούλα και θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της Kevin Undergaro.

Ο γάμος της Μαρίας Μενούνος στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Άκοβο Αρκαδίας, θα γίνει σήμερα, Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Σου έχουμε μαζέψει όλες τις φανταστικές λεπτομέρειες για τον γάμο της Μαρίας Μενούνος.

Το εκκλησάκι που επέλεξε η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια να κάνει τον γάμο της το είχε χτίσει ο πατέρας της. Σε εκείνο το μέρος το ζευγάρι θα υποδεχτεί φίλους και συγγενείς οι οποίοι θα έρθουν από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η νύφη ο γάμος της θα γίνει σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα και παραδόσεις. Γι’ αυτό τον λόγο το γλέντι θα γίνει στην πλατεία του χωριού σε μια χλιδάτη αίθουσα δεξιώσεων. Στην συγκεκριμένη αίθουσα εδώ και μέρες οι δουλειές γίνονται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να διαμορφωθεί όσο το δυνατόν πιο υπέροχα και να μπορέσει να υποδεχτεί όλους τους καλεσμένους.

Μάλιστα, μέχρι και χτίστες βρέθηκαν στον χώρο έχοντας ως στόχο να φτιάξουν σωστά τον χώρο.

Να τονιστεί ότι ο γαμπρός βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα της γυναίκας του. Το όνομα που πήρε είναι Μιχάλης. Το συγκεκριμένο όνομα, δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού ο πατέρας του γαμπρού λεγόταν Μάικλ δηλαδή Μιχάλης.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού όπως ξέρουμε ήδη θα είναι ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Πριν λίγες ώρες η νύφη φόρεσε το νυφικό της πέπλο και έκανε βόλτα στο χωριό, όπου και φωτογραφήθηκε. Όπως φαίνεται η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα χείλη της.

Και όπως αναφέρει και η ίδια στην δημοσίευσή της… δεν μπορεί να περιμένει να ξαναπαντρευτεί τον άντρα της.. αλά ελληνικά!

Δείτε τον γάμο της Μαρίας Μενούνος στην Time Square:

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε λίγο πριν μπει το 2018 στην Times Square! | Photos-Video