Τις λεπτομέρειες για τον γάμο Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle έδωσε το Παλάτι. Η τελετή θα γίνει το μεσημέρι ενώ οι μικροί George και Charlotte θα είναι παράνυμφοι.

O γάμος των Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle θυμίζουμε ότι θα γίνει στις 19 Μαϊου.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν τεθεί πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσον ο γάμος της χρονιάς θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όμως, το Παλάτι τόνισε ότι η τελετή θα ξεκινήσει το μεσημέρι.

«Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τις πολλές καλές ευχές που λαμβάνει. Περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα για να μοιραστούν τη χαρά τους με το κοινό», αναφέρει το Παλάτι.

Ο Justin Welby, ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, θα παντρέψει το ζευγάρι.

Η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

«Ελπίζουν ότι αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους  να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της ειδικής ημέρας».

Εν συνεχεία θα γίνει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένους από την εκκλησία και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle “σπάνε” μια παράδοση κάνοντας τον γάμο τους Σάββατο, καθώς συνήθως οι βασιλικοί γάμοι γίνονται εργάσιμη μέρα.

Σημειώνεται η βασιλική οικογένεια πληρώνει για το γάμο, αλλά το κόστος ασφάλειας για την εκδήλωση επιβαρύνει τους φορολογούμενους.

Οι μικροί Πρίγκιπας George και Πριγκίπισσα Charlotte θα ντυθούν παρανυμφάκια!