Όλα όσα θα δούμε στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και τα υποψήφια top models προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές για μια θέση στο bootcamp. Τι θα γίνει στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη; 

Στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψαν οι κριτές του GNTM, αναζητώντας το επόμενο Greece’s Next Top Model. Το επεισόδιο με την audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη θα προβληθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη;

Τα κορίτσια θα υποδεχτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τους κριτές, οι οποίοι τα ενθαρρύνουν να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει και υπάρχουν ήδη ενδιαφέροντα μοντέλα από την audition στην Αθήνα που έχουν ξεχωρίσει. Γι’ αυτό το λόγο και τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους και να αγχωθούν δημιουργικά αν θέλουν να τα καταφέρουν, όπως είπε και η Βίκυ Καγιά, αφού οι κριτές είναι αρκετά απαιτητικοί.

Ιδιαίτερα αστεία ήταν τα λόγια του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, Άγγελου Μπράτη, ο οποίος αναφέρθηκε στα όμορφα κορίτσια του βορρά. Μαζί του φαίνεται να συμφωνεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι δηλαδή ψάχνουν την καλύτερη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης!

Ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας, Δημήτρης Σκουλός, φάνηκε ο πιο αυστηρός κριτής στα περισσότερα κορίτσια, ενώ τις ενθάρρυνε να βάλουν τα δυνατά τους, γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Τα δάκρυα του Μπράτη, η συγγενής του Κικίλια και η Beyonce στο GNTM ήταν οι πρωταγωνιστές στη δεύτερη audition του μεγαλύτερου γυναικείου διαγωνισμού!

Άλλα πολύ αδύνατα, άλλα όχι, άλλα με έντονη προσωπικότητα, άλλα από το εξωτερικό και άλλα που θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα τους κριτές. Ποια από αυτά, όμως, θα εντυπωσιάσουν τους κριτές, θα τα καταφέρουν και θα περάσουν στη φάση του bootcamp;

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Ποια κορίτσια θα μπουν στο σπίτι του GNTM;

GNTM: Αυτά είναι τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved