Οι τρεις παίκτες που διαγωνίζονται στον ημιτελικό του Survivor

LIKE US ON FACEBOOK

Το πρώτο live του Survivor απ’ την Αθήνα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, όπου Κατερίνα Δαλάκα και Βιργινία Δικαιούλια ήρθαν αντιμέτωπες και διεκδίκησαν μια θέση στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Ποια παίκτρια κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor; Ο ημιτελικός του Survivor θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι τρεις φιναλίστ είναι πολύ δυνατοί παικτες!

Λίγο πριν τις 1:30 το βράδυ της Τετάρτης, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την παίκτρια που κατάφερε ν’ αποσπάσει τη ψήφο των τηλεθεατών και να προκριθεί στον ημιτελικό του Survivor, αντιμετωπίζοντας τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι η παίκτρια που περνάει στον ημιτελικό.

Το βράδυ της Πέμπτης θα γίνει ο ημιτελικός του Survivor με τους Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά και Ηλία Γκότση. Οι τρεις τους θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για τον τελικό της Παρασκευής.

Αποχαιρέτησαν τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες

Οι παίκτες του Survivor αποχαιρέτησαν την παραλία και τις καλύβες τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως θυμόμαστε να κάνουν και οι παίκτες του περσινού κύκλου, έκαψαν τις καλύβες τους, τις οποίες έφτιαξαν μόνοι τους για να κοιμούνται.

Ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια επέστρεψαν στη συνέχεια στην Ελλάδα, όπου μεταφέρθηκαν κατευθείαν σε βίλα που ανήκει σε συγγενείς της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση στα βόρεια προάστια, κοντά στην Κηφισιά.

Δείτε κι αυτό:

Οι Survivors είναι Ελλάδα! Πού βρίσκονται;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved