6 χρονών έγινε ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton και φυσικά είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη βασιλική οικογένεια! Μάλιστα, το παλάτι ανέβασε και τρεις νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα George που θα σας κάνουν να λιώσετε!

Τις φωτογραφίες του μικρού Πρίγκιπα τράβηξε μάλιστα η μητέρα του, Kate Middleton, η οποία είναι λάτρης της φωτογραφίας και με κάθε ευκαιρία φωτογραφίζει τα παιδιά της!

Οι φωτογραφίες του Πρίγκιπα George που θα σας κάνουν να λιώσετε!

«Χρόνια Πολλά Πρίγκιπα George! (…)Η συγκεκριμένη φωτογραφία, τραβήχτηκε πρόσφατα στον κήπο του σπιτιού τους στο Kensington Palace, από τη Δούκισσα του Cambridge», έγραψε ο λογαριασμός του Παλατιού στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας στο Instagram.

Στην πρώτη αυτή φωτογραφία βλέπουμε τον μικρό Πρίγκιπα να φορά τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας, δείχνοντας ότι από μικρός έχει αγάπη για το ποδόσφαιρο! Η φωτογραφία τραβήχτηκε στον κήπο των Ανακτόρων του Κένσινγκτον που είναι το σπίτι της οικογένειας, στο κεντρικό Λονδίνο.

«Συχνά τον βλέπουν στο παλάτι με μια μπάλα στα πόδια», σχολιάζει η Daily Mail και πρόκειται για κάτι που μάλλον έχει κληρονομήσει απ’ τον πατέρα του!

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι ανέμελος στις καλοκαιρινές διακοπές του φορώντας ένα μπλουζάκι τύπου polo και το μαγιό του!

Στην τρίτη φωτογραφία (η οποία είναι και η δική μας αγαπημένη!), ο Πρίγκιπας George είναι χαμογελαστός, ξαπλωμένος στο γρασίδι και βλέπουμε μάλιστα και τα δοντάκια του που αλλάζουν!

Η γέννηση του George, τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και του μεγαλύτερου από τα τρία παιδιά του Πρίγκιπα William και της Kate, είχε γίνει στις 22 Ιουλίου 2013.