Καλεσμένος των Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη ήταν ο Πάνος Τόγιας που αποχώρησε στο τέλος του επεισοδίου της Τρίτης από το διαγωνισμό του MasterChef.

O Πανούλης στην Φωλιά των Κουκου βρέθηκε ενώπιον όλων και μίλησε για την περιπέτεια του στην κουζίνα του MasterChef, τη φίλη του Σπυριδούλα, αλλά γνωστοποίησε και ποιον θέλει να δει νικητή του διαγωνισμού.

Ο Πάνος κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα του διαγωνισμού και όπως σχολίασε στην πρωινή εκπομπή του Star, απογοητεύτηκε πολύ που δεν κατάφερε να πάει παρακάτω.

Η αλήθεια είναι πως όταν κατάλαβα ότι έχανα ήταν… μαχαιριά στην καρδιά! Εντάξει συμβιβάστηκα. Υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε έναν διαγωνισμό όπως είναι αυτός. Μετά την τελική εξάδα. Δεν μπήκα για τα λεφτά. Ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών και νομίζω το κατάφερα

Επιπλέον, οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν πως κατάφερε να έχει χημεία με τη… Σπυριδούλα, με την οποία όπως φαινόταν στα επεισόδια του διαγωνισμού. Ο παίκτης που έφυγε στη θέση ¨4¨ απάντησε σχετικά για τη – βάσει spoiler – φιναλίστ του τελικού «ο διαγωνισμός έχει την ανατροπή, αλλά είπα για νικήτρια τη Σπυριδούλα γιατί έχει περισσότερη αντοχή. Είναι σταθερή», μιλώντας παράλληλα και για τις υπόλοιπες σχέσεις που ανέπτυξε και με τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι «εγώ στο σπίτι έκανα παρέα με όλα τα παιδιά, απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Σταμάτη, τον Τάσο και τον Χάμπο. Παρέα έκανα με όλους».

Τέλος, η Κατερίνα, χάριν αστεϊσμού, έκανε ένα σχόλιο για την Ασημίνα και τη σχέση που είχε μ’ αυτή. Ο ίδιος απάντησε στο αστείο με της Κατερίνας πως «δε θα παντρευτώ με την Ασημίνα, είμαστε απλά πολύ καλοί φίλοι».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις του Πανούλη:

Διαβάστε τι έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης:

H αποχώρηση του Πανούλη από το MasterChef, οι πρώτες δηλώσεις και η τελική τριάδα του διαγωνισμού!