Μετά την κόντρα με τον ΣΚΑΪ και τον “πόλεμο’ ανακοινώσεων, οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν μέρα και ώρα προβολής επεισοδίου της εκπομπής, με ανακοίνωσή τους στα social media.

Μετά την λιτή ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, στην οποία ο σταθμός ανέφερε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια καθώς τιμά και την πορεία των Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση, η ομάδα του Αντώνη Κανάκη εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία τονίζει απ’ την πλευρά της πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση κι εξηγεί πως τώρα ήρθε η ώρα για… διασκέδαση!

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η ομάδα ανακοίνωσε πως θα βγάλει για πρώτη φορά ένα μικρό, απλό και selfie διαδικτυακό επεισόδιο, στο οποίο θα παρουσιάσουν ένα κομμάτι του υλικού τους, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Έτσι, μας έδωσαν ραντεβού αυτήν την Δευτέρα 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι τους στο YouTube για το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!
Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».

H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι…

Gepostet von Radio Arvila am Mittwoch, 29. Januar 2020

Δες ακόμα:

Η σειρά του Κανάκη: Στη δημοσιότητα τα emails με τον ΣΚΑΪ!