Η νέα σειρά με τους Παπουτσάκη- Μελέτη στην ΕΡΤ έρχεται το Φθινοπώρο, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του κρατικού καναλιού, το οποίο έχει κάνει στροφή προσθέτοντας πλήθος ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Η νέα σειρά με τίτλο  «Τα καλύτερά μας χρόνια» προγραμματίζεται να βγει στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης τον Οκτώβρη.

Το καστ έχει ολοκληρωθεί κι αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς, αλλά και άλλους που είναι έκπληξη, ανάμεσα στους οποίους κι ένα μικρός που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από μια τηλεοπτική διαφήμιση!

Ο Μανώλης Γκίνης, έχει τον ρόλο του μικρότερου της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, και θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Εκτός απ’ τον Ηλία Μελέτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη που έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των γονιών, το καστ συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος.

Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Η σκηνοθεσία είναι της Όλγας Μαλέα και σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη.

Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τη νέα σειρά με τους Παπουτσάκη- Μελέτη στην ΕΡΤ:

Παπουτσάκη- Μελέτη στην ΕΡΤ

Παπουτσάκη- Μελέτη στην ΕΡΤ

Παπουτσάκη- Μελέτη στην ΕΡΤΕμείς ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει το τρέιλερ ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση απ’ το τι έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Δες ακόμα:

Ο ηθοποιός- έκπληξη που εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες!