Εξιτήριο απ’ το μαιευτήριο πήρε η Kate Middleton δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δει τις πρώτες εικόνες απ’ τον νέο πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι γονείς του μωρού, Kate Middleton και πρίγκιπας William, στάθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό κρατώντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, και δείχνοντας οι ίδιοι πανευτυχείς. Ο νέος πρίγκιπας ήταν τυλιγμένος σε μια κουβερτούλα.

Η Kate Middleton γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα στο St. Mary’s Νοσοκομείο, στο Paddington στο Λονδίνο. Και μπορεί να κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του παιδιού, όμως, νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, το παλάτι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το φύλο του παιδιού καθώς και πόσα κιλά γεννήθηκε.

Η ανακοίνωση απ’ το παλάτι ανέφερε πως: «Η Δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι. Το μωρό ζυγίζει 3.8 κιλά. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών για τη γέννηση. Και η Δούκισσα και το παιδί της είναι καλά στην υγεία τους».

Τελικά, και επίσημα, η γκάφα του Δούκα του Cambridge, ο οποίος είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού, ήταν όντως γκάφα. Κι όσοι τον άκουσαν θα “έπεσαν” μέσα στα στοιχήματα! Μόνο τυχαίο δεν ήταν το όνομα Jack, λόγω του παίκτη Jack Grealish, όπως είχε δηλώσει ο Πρίγκιπας William.

Λίγη ώρα πριν πάρει εξιτήριο η Δούκισσα του Cambridge, τον μικρό τους αδερφό είχαν επισκεφθεί ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte.

Διαβάστε επίσης:

Γκάφα του Πρίγκιπα William. Αποκάλυψε το φύλο του μωρού ( ; )

Photo: DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK